marți, 19 noiembrie 2013

CARTE PERSONALIZATÃ PENTRU COPII - UNICAT, HANDMADE

PENTRU COPII DE LA 0 LA 9 ANIDescoperiţi miracolul poveştilor prin intermediul cărţilor personalizate – un cadou unicat, original, handmade, creat special pentru copilul dumneavoastră.

„Povestea numelui meu” este o carte în care copilul descoperă literele care îi alcătuiesc numele.

Animale terestre, păsări, insecte şi vietăţi marine, apar pe rând, se prezintă şi aleg câte o literă pentru numele copilului.

Ilustraţiile şi textul se îmbină într-o poveste curgătoare, relaxantă, instructivă; iar paginile de colorat îi oferă copilului posibilitatea de a-şi dezvolta atenţia, grija, esteticul, bucuria jocului, bucuria realizării.

Copiii cărora li se citeşte de mici vor învăţa să fie ei înşişi buni cititori. Cu cât li se citeşte mai mult copiilor, cu atât sunt mai interesaţi să înveţe să citească.

„Povestea numelui meu” este un proiect unic în România.

Cartea are coperte cartonate şi lucioase, file din hârtie cartonată semilucioasă, pe care se pot folosi creioane colorate. Şi, aşa cum fiecare copil are numele său personal şi diferit de al altora, la fel şi cartea sa va fi personală şi diferită de altele.

Dimensiuni: 19 cm / 22 cm


***


Preţ:   20 lei la care se adaugă 2 lei pentru fiecare literă din nume.

De exemplu, dacă numele copilului conţine 18 litere, preţul se calculează astfel: 20 lei + 2x18 lei = 56 lei, iar cartea va avea 48 de pagini.

Pentru comenzi, detalii legate de plată şi livrare, precum şi pentru alte informaţii, vă stăm la dispoziţie pe email: miracolul.povestilor@gmail.com


NOTA: Pentru solicitările de expediere la un termen predefinit (aniversare, Crăciun, onomastică etc.) , trebuie ţinut cont de faptul că timpul de realizare şi de expediere a cărţii este de circa două săptămâni – aşadar, comenzile trebuiesc făcute în timp util.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu